„Prenumele”, o nouă premieră a Teatrului de Vest


Teatrul de Vest Reșița vă invită duminică la premiera unei comedii spumoase! Prenumele este cea mai nouă producție a intituției de cultură reșițene, iar actorii și regizorul anunță că veți râde mult timp și după ce veți ieși din sala de spectacol.
„Prenumele” îi prezintă pe profesorul de literatură Daniel și soția sa Elisabeth care organizează o seară într-o atmosferă familială. Îl invită pe fratele Elisabethei, Victor și partenera sa însărcinată, precum și pe Claudiu, un prieten din copilărie. Victor anunță entuziasmat grupul că fiul său încă nenăscut se va numi Adolf. Din acel moment începe o dezbatere acerbă, plină de situații comice neprevăzute, dezvăluiri și momente hilare ce pun la grea încercare prietenia lor.
„Prenumele” este o comedie franţuzească, scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010. Regia spectacolului reșițean este semnată de Iohannes Lang, iar din distribuție fac parte actorii: Camelia Ghinea, Florin Ruicu, Ana-Maria Cizler, Marius Tudor și Robert Danci.

De interes:  Culisele statului paralel | Dezvăluiri despre „șmecheria” din decizia CJUE și IMPACTUL asupra Justiției din România - Ce va face Înalta Curte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.