Prefectul de Timiș va pune maşina de serviciu dispoziţia Serviciului de Ambulanţă, pentru testări la domiciliu

Prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu, spune că va renunţa la maşina personală de serviciu, pe care o va pune la dispoziţia Serviciului de Ambulanţă, împreună cu şoferul.

Ritivoiu precizează că acest serviciu medical este sufocat de numărul mare de solicitări venite de la populaţie, pentru testarea la domiciliu.

De asemenea, prefectul va solicita, în cursul zilei, tuturor instituţiilor deconcentrate aflate în coordonarea directă a Prefecturii să prezinte în scris numărul disponibil de maşini şi şoferi pe care îi pot disponibiliza pentru a susţine activitatea Serviciului judeţean de Ambulanţă.

“Serviciul de Ambulanţă Timiş este sufocat de numărul mare de solicitări de la populaţie pentru testarea la domiciliu şi este total deficitar la capitolele maşini şi şoferi. În Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă de vinerea trecută, Prefectura a cerut instituţiilor participante să vină în ajutor şi să pună la dispoziţie maşini şi şoferi pentru transportul cadrelor medicale la testare. În afară de ISU Timiş, care a disponibilizat cinci maşini şi merită mulţumiri publice, nimeni nu a mai dat vreun semn legat de acest subiect. Voi solicita astăzi tuturor instituţiilor deconcentrate aflate în coordonarea directă a Prefecturii să prezinte în scris câte maşini şi şoferi pot disponibiliza pentru a susţine activitatea Serviciului de Ambulanţă, iar în cazul în care nu au posibilitatea, să şi explice care este cauza”, a afirmat Mihai Ritivoiu.

De interes:  Culisele statului paralel | Ludovic Orban: Mi se pare că Iohannis a fost înlocuit cu o sosie, a pierdut orice legătură cu realitatea

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.