Prea grea suferința, prea repede plecarea!

În seara zilei de 10 octombrie a plecat poate, spre o lume mai bună medicul Liliana Rodica Bucur. Liliana Bucur, „Lili” așa cum o cunoșteau reșițenii s-a născut pe 19 decembrie 1966, la 20 de ani a început Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, apoi a luat repartiţia la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa ca medic primar la secţia interne.

A fost medic pe secția de medicină internă și a ăngrijit mulți, foarte mulți pacienți, o perioadă a fost și director la Direcţia de Sănătate Publică. Liliana Bucur și Lucian Bucur, șoțul său, secretar al orașului Reșița au împreună o fiică, Ligia Ioana Maria Bucur, actualmente studentă în anul I la Facultatea de Drept a Universității Babeș Bolyai din Cluj. Lili Bucur, după cum a rămas în sufletul prietenilor săi, a iubit să călătorească, să cunoască culturi noi, să asculte muzică de calitate și să citească.

Liliana Bucur a plecat după o luptă cruntă cu boala nemiloasă care a luat-o la o vârstă la care mai avea multe de spus în profesie, dar și în viața publică a Reșiței. În ultima perioadă în lupta cu boala Lili Bucur a adat dovadă de mult curaj și dorință de învinge. Lili a fost o învingătore!

De interes:  Încă un pas pentru realizarea centurii de sud a Timișoarei

Înmormântarea va avea loc duminică 13 octombrie, ora 13, la Cimitirul nr. 7 din Reșița!
Odihenște-te în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.