Liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, salută plecarea Guvernului PSD, în ciuda faptului că, la nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin, funcționează încă o majoritate formată din cele două partide! 

„Eram convins că actualul Guvern va pleca. Cred că era normal să se întâmple asta încă din momentul pierderii majorității parlamentare, odată cu plecarea ALDE de la guvernare. PMP şi-a menţinut decizia luată, a fost consecvent și s-a comportat ca un veritabil partid de opoziție. Ca întotdeauna, şi-a ţinut promisiunea. Şi bine a făcut, pentru că atunci când nu mai poţi garanta o bună guvernare, pleci! Să nu uităm că primul avertisment a venit din partea românilor, la alegerile europarlamentare, iar PMP putem spune că a făcut diferenţa. Voturile noastre au contat extrem de mult”, a comentat Popovici trecerea moțiunii de cenzură de votul Parlamentului.

Vicepreședintele CJ a adus în discuție și presiunile care s-au exercitat de PSD în zilele dinaintea votului pe unii parlamentari pentru a nu vota moțiunea și a garantat că „PMP este pregătit să pună umărul pentru ca românii să se simtă respectaţi la ei acasă”.

De interes:  5 motive pentru care sa alegi produse cosmetice naturale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.