În ultima perioadă, numărul celor carantați sau izloați a crescut din nou, fiind verificate zilnic peste 1700 de persoane, în medie. Această activitate i-a revenit, de la începutul pandemiei, exclusiv Poliției Locale, care a angrenat efective zilnic pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Majoritatea cetățenilor au manifestat înțelegere și disponibilitate față de activitatea polițiștilor locali. Mai mult, sunt foarte multe cazurile în care au solicitat sprijinul acestora în achiziționarea de medicamente, alimente sau alte bunuri esențiale.

 De asemenea, ar trebui menționat și faptul că, pe lângă această activitate, s-a acționat permanent și pe celelalte linii, cum sunt menținerea ordinii și liniștii publice, circulație rutieră, protecția mediului, comerț ilicit, disciplina în construcții, fiind înregistrate aproape 10.000 de sesizări de la începutul anului. Pentru că volumul de muncă este în creștere, polițiștii locali solicită ca toate sesizările să fie pertinente, reale, la obiect, pentru a nu pierde din timpul de verificare a altor situații mai stringente în această perioadă.  

De interes:  100% TU DECIZI! Alexandru Oprea, baronul acoperiților din Dâmbovița. Pensie de ofițer în rezervă și salariu baban la CJ

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.