Peste 1000 de eleevi din Timiș, trimiși acasă, după ce într-o clasă tip container s-a produs un scurtcircuit

Scurticrcuitul s-a produs într-unul de modulele amplasate la Școala nr 13 din Timișoara, pentru a suplimenta numarul de locuri in clase, astfel incat sa se poata asigura distantarea sociala. Se pare că firele de electricitate nu ar fi fost amplasate sau asigurate corespăunzător. Ca o masura de precautie, s-a luat decizia intreruperii cursurilor care au loc in astfel de structuri, in tot judetul. Lectiile se vor desfasura online pana la verificarea tuturor containerelor amenajate ca sali de clasa.

Astfel, vor învăța de acasă 1.384 de elevi din următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială 7 (120 de elevi), Școala Gimnazială 19 (235 de elevi), Liceul Grigore Moisil (143 de elevi), Școala Gimnazială 13 (150 de elevi), Școala Gimnazială 30 (302 elevi), Liceul Waldorf (144 de elevi), Coleggiul Național Bănățean (180 de elevi), Liceul Teologic Ortodox (110 elevi).

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  Astăzi este cea mai lungă zi din an. Ziua Soarelui și solstițiul de vară 2019. Tradiții și obiceiuri – Banat FM sound factory

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.