Percheziții la contrabandiștii de țigări din Timiș, Arad și Bihor

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț au pus în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară, în 6 localități din județele Arad, Timiș și Bihor.

 

Activitățile s-au desfășurat  în municipiul Arad și localitățile Hălmagiu, Măgulicea, Fântânele din județul Arad, municipiul Timișoara din județul Timiș și municipiul Oradea, din județul Bihor.

 

În baza probatoriului administrat și a activităților desfășurate, au fost identificați 5 bărbați, cu vârste între 20-39 de ani, bănuiți de contrabandă calificată, care, în perioada august-septembrie 2021 ar fi deținut, și transportat, din județul Bihor, 2.100.158 țigarete (105.008 pachete) de contrabandă, netimbrate. Din această cantitate, 1.645.300 țigarete (82.265 pachete) au fost depistate de polițiști, în ziua de 8 august 2021, în remorca unui autotren parcat în Hălmagiu.

 

Totodată, 454.280 țigarete (22.714 pachete) au fost transportate și depozitate la liziera unei păduri situată între localitățile Hălmagiu și Hălmăgel, acestea fiind depistate de polițiști în luna septembrie a anului 2021.

De interes:  Firmele care oferă transport funerar sunt esențiale în procesul de organizare a unei înmormântări

 

Cei 5 bărbați, cercetați pentru contrabandă calificată, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă, din cadrul Judecătoriei Gurahonț. Pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă.

 

Activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Secției 10 Rurală Gurahonț, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Direcției de Operațiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.