Perchezitii DNA la Timișoara, într-un dosar de mită, luare de mită şi trafic de influenţă. Vizat, un fost director din Primărie

Mai multe percheziții au loc, marți, la Timișoara, la locuința unui fost agajat al Primăriei Timișoara, la Poliția Locală unde acesta lucrează în prezent, dar și la o societate de monumente funerare și la locuința patronului acesteia. Este în lucru un dosar de dare de mită, luare de mită şi trafic de influenţă.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în anul 2020.

„În cursul zilei de 12 iulie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii în patru locaţii, dintre care una este sediul unei instituţii publice din municipiul Timişoara, iar celelalte sunt domicilii ale unor persoane fizice şi sediul unei societăţi comerciale situate în judeţul Timiş”, informează sursa citată.

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  Inundații în Timiș, evaluări pentru investiții în siguranță

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.