Aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii timișeni au  acționat pe linia combaterii delictelor silvice. Astfel, ei au descoperit doi hoţi de lemne, în ultimele două zile ale lunii octomrie.

Poliţiştii Secției 6 Rurale Găvojdia au depistat în flagrant în zona localității Crivina, un bărbat de 48 de ani, care ar fi tăiat 5 arbori nemarcați, urmând să-i transporte la locuința sa. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tăiere fără drept de arbori”.

Polițiștii orașului Făget au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat de 23 de ani, care transporta cantitatea de 4,41 mc material lemnos fără a avea documente care să ateste proveniența legală, fiind sancționat cu amendă în valoare de 7.000 lei, conform Legii 171 /2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Totodată acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2500 de lei pentru nerespectarea regulilor privind restricțiile de circulație, conform _Legii  55/2020._

De interes:  Timișenii vor beneficia de pregătire în găsirea unui loc de muncă

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.