Patru aeroporturi din Franța, închise din cauza unor alerte cu bombe

O nouă zi de haos în transportul aerian din Franța. 4 aeroporturile regionale au fost evacuate joi, în urma unor amenințări cu bombă. Miercuri, 6 aeroporturi au fost evacuate sau restrciționate, ca urmare a unor alerte similare. 

Alertele s-au dat joi de aeroporturile din Bordeaux, Nantes, Lille și Montpellier, potrivit Le Figaro.

„Aeroportul din Nantes a fost din nou ținta unei amenințări cu bombă în această joi dimineață, la fel ca și alte aeroporturi franceze. În acord cu serviciile statului, terminalul a fost evacuat în timp ce se efectuează verificările necesare”, a comunicat aeroportul Nantes Atlantique.

 

 

Atenționare pentru românii care vor să meargă în Franța sau care se află deja acolo

Șase aeroporturi au fost evacuate și închise, miercuri, tot din cauza unor amenințări cu bombă anunțate printr-un email anonim. Autoritățile din Franța au decis, luni, ridicarea nivelului de alertă la gradul cel mai înalt – „urgență atentat”, pe întreg teritoriul francez, în urma atacului terorist în care a fost ucis un profesor.

De interes:  Avocata lui Dragnea rupe tăcerea, în exclusivitate la Culisele Statului Paralel cu Anca Alexandrescu, duminică, la ora 21 - Dezvăluiri incendiare

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.