OneRepublic dă glas celor care nu se simt doriți într-o piesă nouă, cu versuri directe și la obiect, „Wanted” | Official video

Cu toții simțim nevoia să fim doriți, iar OneRepublic exprimă această nevoie colectivă într-o nouă piesă, intitulată „Wanted”. În videoclipul melodiei, Ryan Tedder execută un dans elaborat, fiind în prim-plan pe parcursul celor două minute și jumătate.

OneRepublic dă glas celor care nu se simt doriți într-o piesă nouă, cu versuri directe și la obiect. „Wanted” este compusă de Ryan Tedder împreună cu Brent Kutzle, Casey Smith, Tyler Spry și Zach Skelton. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Christian Lamb, în care solistul trupei impresionează publicul cu mișcări de dans demne de un profesionist.

Anterior acestei piese, OneRepublic a lansat single-ul cu videoclip „Rescue Me”. Clipul are ca personaj principal un puști care prinde curaj și ia atitudine împotriva băieților care îl hărțuiau. Și în acest clip, OneRepublic apelează la dans pentru a-și transmite mesajul.

De interes:  Ministrul Educației a anunțat cum va începe anul școlar viitor: "Sperăm că nu vom avea un al patrulea val”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.