O femeie deșteaptă… un bărbat prost!

o-femeie-desteapta-un-barbat-prost

Si nu trebuie sa fie o femeie neaparat desteapta. Sau peste așteptari de inteligenta. Trebuie sa fie doar… Femeie! Cu tot ce înseamna asta. Dar o FEMEIE cu majuscule. In adevăratul sens al cuvântului si al vieții trăite in doi. De la intuiția ei de invidiat, imaginația ei încâlcita, de la trăirile ei autentice si pana la parul mătăsos de fin si moale. De la feminitatea ei care urla prin toti porii si pana la supărările dulci si drăgălașe.

O femeie nu trebuie sa se reinventeze pentru barbatul de langa ea. In schimb, trebuie sa inventeze noi si variate trucuri magice pentru a aprinde orice călcâi amorțit de bărbat. Indiferent ca vorbim despre barbatul cu diplome lucioase si înrămate sau despre barbatul șantierist si cu salopeta murdărita de praful cotidian. O femeie e suficient sa fie o femeie atât dimineata, cât si la prânz , seara si miezul nopții. Iar tabloul este complet. Atât pentru ea cât si pentru barbatul de langa umărul ei.

De interes:  O nouă avarie la conductele de apă! – Banat FM

Aici nu vorbim despre bărbații prosti, in adevăratul sens al cuvântului, deși exista destui Prosti cu P mare care nu stiu ce clocoteste langa ei. La fel cum nu stiu sa aprecieze nici măcar pe jumătate ceea ce „proasta” din spatele lor le oferă necondiționat. Nu! Aici vorbim despre Femei. Despre acele femei care au știut întotdeauna sa întoarcă foaia sau chiar sa o rupă. Despre acele femei care au reușit sa faca din bărbații de langa ele niste eroi. Despre acele femei care au reușit sa faca din bărbatul-copil, un bărbat.

O sa ma întrebați cum este posibil asa ceva. Nu pot sa va răspund. Si nu pentru ca nu as vrea, ci pur si simplu pentru ca nu sunt femeie. Asta e datoria femeilor. Doar ele stiu cum, cand si de ce. Barbatul trebuie doar sa învețe sa primească. Dar si sa ofere, in egala măsura.

O femeie desteapta si un bărbat prost…
Parca nu suna asa de bine.

De interes:  100% TU DECIZI! Tudorel Toader, procuror comunist, apoi ministrul lui Dragnea care a "executat-o" pe Kovesi la comandă

Dar „o femeie desteapta chiar si un bărbat prost” este o imagine neprețuita… Pentru mine, cel putin!🙂

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.