După cursele pe relaţia cu Italia, un număr important de zboruri au fost suspendate de pe Aeroportul Internaţional Timișoara. Afectat este programul majorităţii companiilor aeriene care operează de la Timişoara.

Astfel, momentan sunt oprite zborurile spre şi dinspre Tel Aviv, operate de către compania aeriană Wizz Air. Acestea vor fi suspendate începând cu 12 martie până la data de 23 martie. Deja au fost oprite toate zborurile spre şi dinspre Italia, operate de către compania Wizz Air, acestea fiind suspendate până pe 3 aprilie. Pe relaţia Italia, cursele Milano –Bergamo, operate de către compania Ryanair, vor fi suspendate până pe 8 aprilie.

Spre Frankfurt, cursele operate de către compania aeriană Lufthansa vor fi anulate astăzi: 10 martie și mâine, 11 martie. Referitor la frecvența zborurilor din Timișoara spre/dinspre Munchen, operate de către compania aeriană Lufthansa, va fi redusă de la 21 zboruri pe săptămână la: 14 zboruri săptămânale – din data de 08.03.2020 până la data de 14.03.2020, respectiv 13 zboruri săptămânale – din data de 15.03.2020 până la data de 28.03.2020

De interes:  Culisele Statului Paralel - VIDEO - Interviu exclusiv cu Ovidiu Tender, dezvăluiri șoc - Totul despre relația cu Maior și Bica

„Rugăm pasagerii să țină legătura cu compania aeriană pentru mai multe informații referitoare la zborurile pentru care și-au achiziționat biletele de călătorie”, a mai anunţat AIT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.