Noi acuzații după dezvăluirile lui Negulescu. Muzgoci vs. Cristoiu: cine cui “spală imaginea”?

 

După dezăluirile lui Mircea Negulescu, au apărut acuzații împotriva televiziunii Realitatea PLUS. Jurnalistul Ion Cristoiu acuză trustul de presă că încearcă să spele imaginea fostului procuror. Iar realizatorii i-au acordat dreptul la replică, însă nu a dorit să intervină. Asta în contextul în care și Ion Cristoiu a procedat la fel în 2018, când s-a dus la Belgrad să vorbească cu milionarul fugar Sebastian Ghiță. 

 Ion Cristoiu a acuzat trustul Realitatea PLUS ca încearcă să spele imaginea fostului procuror Mircea Negulescu în urma ultimelor dezvăluiri.

„Cum anume, în momentul în care îi iei un interviu unui personaj de la care opinia publică așteaptă niște lămuriri, încerci să-i speli imaginea? Asta înseamnă că, la rândul nostru, putem să-l întrebăm pe Cristoiu dacă, în momentul în care a realizat interviul cu Ghiță la Belgrad, cumva a încercat să-i spele imaginea domnului Ghiță”, spune jurnalistul Realitatea PLUS Bogdan Muzgoci. 

„Dacă mergeam noi la Ghiță și îi luam interviul, eram cu siguranță niște infractori care încearcă să spele imaginea infractorului Ghiță”, spune jurnalistul Realitatea PLUS Iulian Leca. 

De interes:  Cazul incredibil de la „Sf. Pantelimon” din Capitală ajunge în Parlament. Anunțul - făcut de deputatul Emanuel Ungureanu la „Legile puterii”

Interviul de la Belgrad luat fugarului Sebastian Ghiță a stârnit mari controverse. Interviul a fost difuzat pe 4 posturi de televiziune, în timp ce fostul deputat era dat în urmărie internațională.

„Nu-mi amintesc, în momentul respectiv, ca Ion Cristoiu să vină să ne prezinte fotografiile pe care susține că dl Ghiță le-a prezentat la Belgrad”, a mai spus Muzgoci. 

Sebastian Ghiță a spus că are o fotografie ca probă într-un dosar și i-a aratat-o lui Ion Cristoiu, însă jurnalistul a ținut secret conținutul acesteia.

„Oare dl Cristoiu cum l-a găsit? Că dacă autoritățile în statul român n-au fost în stare… Când v-ați dus la Ghiță, milionar, desigur, stimați domni, ați plătit voi consumația?”, a mai spus Bogdan Muzgoci. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.