Pandemia dă semne  că s-a terminat, oricum restricțiile majore sunt ridicate. Asta însemană că diverse activități, inclusiv prezentările de modă sau cele care implică samplingul sau promovarea unor firme revin în actualitate.

Tot mai mulți tineri, fete sau băieți, se orientează spre modeling. Acesta poate deveni o carieră în sine sau o sursă de venit în timpul licelului sau facultății.

O dovedește și numărul mare de participanți la un casting gratuit, organizat  într-unul dintre mallurile din Timișoara. Agenția  MCS Models din a lansat o chemare: tinerele talente, cu vârsta cuprinsă între 3-22 ani, au avut parte de o sesiune foto gratuită, oferită de un artist vizual cu experiență în domeniu, Ovidiu Păunescu.

Acseta este unul dintre fotografii cu experiență, în țară și peste hotare, în domeniu. Așa că a reușit să-i facă pe participanți, de la cei mai mici la adolescenți, să se simtă în largul lor și să capteze astfel cele mai bune momente.

Pentru unii participanții la casting a fost momentul în care au făcut cunoștință cu domeniul, alții au venit în speranța că vor avea parte de o carieră în modeling, iar alții că vor avea o sursă de venit în perioada studiilor.

De interes:  22 septembrie – Banat FM

“Suntem încântați că avem ocazia să le ofeim unor copii sau tineri minunați să facă parte dintr-o lume plină de glamour. După casting vor avea ocazia să participe la diverse activități din lumea modelingului care le vor propulsa o carieră în domeniu sau, cel puțin, îi vor învăța cum să se prezinte în cea mai bună lumină”, a precizat Claudia Sinatovici, de la MCS Models

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.