Şeful Secţiei Boli Infecţioase a Spitalului ”Victor Babeş” din Timişoara Virgil Musta a intrat în vizorul Agenției Naționale de Integritate, ANI îl acuză pe medicul timișorean de conflict de interese administrativ după ce firma în care erau asociaţi el şi fratele său a încheiat un contract de prestări servicii medicale cu spitalul la care lucrează medicul. În plus, în luna noiembrie a anului trecut, Virgil Musta a fost trimis în judecată de DNA pentru că ar fi pus asistentele din spitalul public la care lucrează să vândă teste COVID pentru firma sa.

Într-o postare  pe Facebook, Virgil Musta a avut o primă reacţie la acuzele care i se aduc:

”Au aparut în ultimul timp în spaţiul public mai multe acuzaţii care mi se aduc. Nu am dorit să comentez absolut nimic până acum, nu pentru că acuzaţiile ar fi adevărate, ci pentru că, orice aş spune, vorbele mele vor fi probabil fără rost pentru cei care mi-au pus deja o etichetă. Din respect pentru toţi cei care nu s-au grăbit totuşi să şteargă repede cu buretele tot ceea ce am încercat să fac în perioada pandemiei pentru a ajuta oamenii, pentru a salva vieţi şi nu pentru a mă îmbogăţi, spun doar că, în afără de munca foarte intensă de la spital, m-am implicat, absolut voluntar, în multe proiecte tocmai pentru a-mi pune experienţa în slujba comunităţii, pentru a ajuta medicii sau pacienţii şi am încercat să transmit publicului, pe un limbaj cât mai simplu, tot ceea ce am învăţat despre evoluţia total necunoscută a covid 19 la acea vreme, astfel încât să poată beneficia de aceste informaţii cât mai multă lume”, a scris Musta pe pagina de socializare.

De interes:  Elena Udrea la "Culisele Statului Paralel", despre condamnarea de 8 ani: Ilegal, inimaginabil, imoral, inuman

El  spune că are încredere în justiţie, adăugând că nu a luat foloase necuvenite şi n-a produs prejudicii.

”Nu am produs prejudicii şi nu am luat foloase necuvenite. Am convingerea că justiţia va elucida corect toate acuzaţiile care mi se aduc. Vă mulţumesc şi vă doresc multă sănătate!”, a mai transmis Musta. 

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.