Trei zile și trei nopți de vaccinare cu Pfizer la Timișoara! La sfârșitul săptămânii viitoare, sute de medici, asistente și studenți de la Universitatea de Medicină din oraș vor participa la maratonul vaccinării, organizat la la Centrul Regional de Afaceri.

Trei zile şi 10.000 de doze de vaccin Pfizer vor fi disponibile în 30 de fluxuri de vaccinare pentru victoria prin vaccinare a Timişoarei în faţa pandemiei.

“Este o inițiativă a comunității medicale din Timișoara prin care sute de voluntari, medici, asistente medicale și studenți, vin din timpul lor liber pentru a vaccine un număr cât mai mare de concetățeni. Am simțit nevoia să facem acest gest, conștienți fiind că vaccinarea este calea care ne poate duce cel mai repede spre normalitate, spre libertate, dacă vreți. Sperăm ca foarte mulți dintre concetățenii noștri să beneficieze de această acțiune, pe care, dacă va fi nevoie, suntem gata să o repetăm”, spune medicul Dorel Săndesc.

Toți cei care doresc să fie vaccinați la CRAFT, în cadrul maratonului vaccinării, se pot programa pe platformă sau telefonic, la call center-ul național (021.414.44.25) sau la cel al Direcției de Asistență Socială din cadrul Direcției de Asistență Socială a Primăriei Timișoara (0356406517).

De interes:  Un nor saharian ajunge peste România - Anunțul de la Ministerul Mediului

Organizatorii maratonului vaccinării sunt Asociaţia pentru ATI ‘Aurel Mogoşeanu’, Universitatea de Medicină şi Farmacie ‘Victor Babeş’ Timişoara şi Primăria Municipiului Timişoara.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.