Țara arde și baba se piaptănă, spune o vorbă din popor…. popor care se uită acum la guvern cum stă cu mâna-n sân, în vreme ce alimentele care trebuiau împărțite copiilor în școli, expiră sau se strică.

Consiliul Județean Timiș a făcut mai multe adrese către Ministerul Agriculturii, prin care am solicitat să creeze cadrul legal pentru ca laptele, cornul și mărul destinate elevilor, să fie redistribuite în centre de asistență socială sau în spitale.

Pandemia a suspendat cursurile încă din martie, iar acum a început vacanța și e firesc că ele nu mai pot fi distribuite.

„Au trecut aproape 3 luni de când am făcut prima adresă. Nici până la ora actuală nu avem un răspuns. Stimabilii guvernanți sunt pesemne ocupați cu altele.

Pe site-ul Ministerului Agriculturii, există în procedura de transparență decizională un proiect de Ordonanță de Guvern, dar termenul e de mult expirat. Și ei tot nimic.

La noi în județ, în Timiș, sunt peste 600.000 de astfel de produse, fie rămase în școli, fie în depozitele firmelor care au prestat aceste servicii.

De interes:  Noul Guvern în viziunea lui Ludovic Orban: „Premier va fi cel care va fi ales președinte al PNL” - Previziuni pentru Cîțu după Congres

Doamnelor și domnilor din Guvernul Orban, înțeleg că nu vreți să măriți pensiile și nici să majorați alocațiile dar, poate vă înduplecați totuși să luați măsurile necesare astfel încât să nu aruncăm la gunoi toate acele produse”. transmit reprezentantii CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.