Madonna ne prezintă consecințele devastatoare ale violenței armate într-un videoclip cu imagini șocante, filmat pentru piesa „God Control”.

Videoclipul piesei „God Control” conține secvențe marcante cu împușcături ce se petrec într-un club, precum și imagini cu oameni ce protestează împortriva violenței armate.

„Vreau să atrag atenția prin intermediul platformei mele de artist la o problemă din America, care a scăpat de sub control și răpește viața oamenilor nevinovați „, a declarat Madonna într-un comunicat de presă. „Această criză se poate încheia dacă legiuitorii noștri acționează pentru a schimba legile care nu reușesc să ne protejeze pe toți.”

Clipul se încheie cu un citat al activistei Angela Davis și cu chipul înlăcrimat al Madonnei: „I am no longer accepting the things I cannot change. I am changing the things I cannot accept.” (în traducere: „Nu mai accept lucrurile pe care nu le pot schimba. Schimb lucrurile pe care nu le pot accepta.”)

„God Control” este cel de-al 6-lea single estras de pe materialul „Madame X”, anterior fiind promovate „Medellin” feat. Maluma, „I Rise”, „Crave” feat. Swae Lee, „Future” feat. Quavo și „Dark Ballet”.

De interes:  La mulți ani, Olivia Newton-John! – Banat FM

Influențat de viața în Lisabona, albumul „Madame X” este o colecție de 15 piese, care celebrează strânsa legătură dintre legenda muzicii pop și muzica latino. Discul a fost lansat pe 14 iunie și s-a plasat pe prima poziție în topul american Billboard 200.

Madonna a anunțat turneul „Madame X”, care cuprinde o serie de spectacole intime, susținute în teatrele din câteva mari orașe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.