“Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic” – Poliția, în alertă maximă după primirea mesajului

 

Poliția este în alertă după primirea mai multor mesaje suspecte în care se insinuează că un spital din Transilvania ar putea fi aruncat în aer. În contextul războiului din Ucraina, autoritățile au intrat în alertă maximă după primirea mesajului suspect.

 

Din primele verificări specifice ale Poliției Române și SRI, a reieșit faptul că spitalul la care se face referire este situat în județul Cluj.

Pe adresa de e-mail a Poliției Române, la data de 29.06.2022, o persoană a transmis de pe o adresă de e-mail mai multe mesaje, care se repetă, având următorul conținut:

Luptătorii din Ucraina vor să arunce în aer un spital din Transilvania și să omoare un medic.

Poliția Română și SRI au demarat deja verificări specifice.

Autoritățile sunt în alertă mai ales din cauza contextului politic din zonă și din cauza războiului din Ucraina. Mai mult, este cunoscut faptul că propaganda rusească a mai avut diferite încercări de dezinformare a opiniei publice din țara noastră și de inducere a fricii în rândul populației.

De interes:  Migranți capturați de polițiști la primele ore ale zilei în Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.