Lupta pentru șefia PNL: Întâlnirea de taină a miliardarilor din spatele lui Cîțu – Cine face jocuri subterane DETALII EXCLUSIVE

Oamenii lui Traian Băsescu trag sforile pentru Florin Cîțu, spun sursele Realitatea PLUS. Adriean Videanu revine la butoane pentru Cîțu, iar astfel de discuții s-ar fi purtat la o petrecere de fițe, paravan pentru negocieri. Videanu nu este singurul vechi susținător al lui Băsescu activat pentru a pune umărul la lupta actuală din PNL. Și Radu Berceanu a fost la petrecerea în care s-a pus la cale susținerea pentru Florin Cîțu.

Din barca actualului premier face parte și Gheorghe Flutur, alături de alte nume marcante pe vremea PDL.

Ieșirile lui Flutur anunță ceva, consideră jurnalistul Dan Bucura. Prezent în emisiunea 100% la Realitatea PLUS, acesta a spus că Gheorghe Flutur nu are apariții întâmplătoare în ultima vreme. El a comentat și investițiile mărețe planificate în unele zone ale țării pe care Florin Cîțu le vizitează cu întâietate în ultima perioadă. „Nu poți să nu vezi că în PNRR conducători din anumite zone geografice primesc mai mulți bani. De ce nu facem metrou la Alexandria?”, a spus Dan Bucura cu referire la metroul care se planifică la Cluj.

De interes:  Cupa României intră în turul doi! Ce meciuri se joacă în vestul ţării?

Moderatorul Laurențiu Botin a afirmat, la rândul său, „ieșirea dinozaurilor din carapace”. „Surse ne-au spus că Videanu și Berceanu au făcut cărare la Cluj înainte de această întâlnire. Oare ce concluzie tragem, se pregătește ceva?”, a întrebat retoric Laurențiu Botin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.