Liderul PER despre Klaus Iohannis: ”Mutul tot mut ramâne!”

Liderul Partidului Ecologist Roman este nemulțumit de implicarea presedintelui Klaus Iohannis in scandalul din PNL care macina intreaga coalitie si care a franat orice reforma in Romania.

 

”Scandalul cu Florin Cîțu pare să fie cu bataie mult mai lungă decat credeți. Nu doar că se ridică o mare intrebare in privința lui Klaus Iohannis dar sunt puse intr-o lumină proastă si Serviciile din România. Acum, eu cred că Serviciile, oricare ar fi ele, și-au facut treaba să il informeze pe președinte așa cum au facut-o si in alte cazuri și aici un rol important il are chiar George Maior.

Problema este președintele României! Se pare că renumele de mut se confirmă intr-un caz atat de grav incat nu știu pe unde va mai scoate camașa. Este o culpă comună, la cel mai inalt nivel.

Problema nu este doar discutabilă, dar dupa ce am avut deja un presedinte turnător la Securitate, nu ne mai mira nimic. Cred ca restul sunt doar proceduri si atat. Decizia este la cel care face cartile, in cazul de fata Iohannis. Iar mutul isi merita renumele!

De interes:  Traian Băsescu, din ce în ce mai bogat: sumele colosale pe care le încasează fostul președinte

Încă un caz care nu face cinste României!”, a scris Dănuț Pop pe pagina personală de facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.