Laser Processing – Servicii profesionale de debitare cu laser

servicii debitare laser profesionale
servicii debitare laser profesionale

Procesul de debitare cu laser implica o raza laser foarte puternica si precisa pentru a taia diverse materiale precum lemn, plastic, metal si cauciuc. Aceasta tehnologie a devenit o parte importanta a procesului de productie pentru orice tip de afacere. Metoda vine cu multe avantaje pe care le vom prezenta mai jos: 

Tăierea materialelor este una dintre etapele majore implicate într-un proces de fabricație. Această etapă trebuie realizată cu precizie și eficiență, astfel încât etapele ulterioare ale procesului de fabricație să poată fi efectuate corect. Unitățile de fabricație actuale folosesc lasere pentru a efectua această sarcină. 

Mașinile de tăiat cu laser sunt integrate cu un sistem de programare controlat de computer care determină unde și cum trebuie făcută tăierea pe material. Chiar dacă fasciculele laser au o utilitate deosebită, ele au și unele limitări. 

Procesul fără contact 

Aceasta înseamnă că grinda folosită nu atinge fizic materialul cu care lucrează, ci produce procesul de topire și tăiere prin căldură. Aceasta înseamnă că deteriorarea materialului este redusă la minimum și se pot evita costurile de reparație și întreținere pentru piesele mobile care intră în contact cu suprafața de lucru. 

Tăieturile obținute cu laserul sunt extrem de precise și nu necesită mult timp. Mai degrabă, întregul proces de tăiere a materialului este destul de ușor și realizat în mai puțin timp decât cel necesar de mașinile de tăiat convenționale. 

~ Deoarece tăierea se face cu ajutorul unui fascicul laser, nu există contact direct al piesei cu niciun instrument de tăiere, eliminând astfel riscul de contaminare a materialului. 

Necesită și consumă mai puțină cantitate de energie pentru a tăia foi de toate tipurile de materiale. 

În comparație cu masinariile de taiat tradiționale, mașinile de tăiat cu laser au nevoie de mai puțin timp pentru a tăia foile mari, iar rezultatul este extrem de precis. 

Întregul proces este monitorizat de programele de calculator care reduc cantitatea de muncă și volumul de muncă.

De interes:  Ia pastila SRS - S.O.S Horezu!

Nu este necesară multă intervenție umană, cu excepția întreținerii și observării. Nu există pericol de accidente sau răni. 

Echipa LASER PROCESSING va vine in ajutorul dumneavoastra cu gama de servicii profesionale de debitare laser. 

Va mai putem ajuta si cu gama de servicii profesionale de prelucrari mecanice pentru ca dumneavoastra sa va duceti la bun sfarsit proiectul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.