Sasha Lopez s-a nascut pe 17 octombrie 1980 la Chisinau, Moldova.

De muzica s-a apucat din copilarie iar la varsta de 15 ani a devenit Dj profesionist in clubul Star Track din Chisinau. A terminat Liceul de Muzica si apoi a absolvit Facultatea de Management. Dupa o perioada de timp in care a fost DJ, a devenit apoi DJ resident in City, cel mai vestit club din Chisinau, unde mixeaza timp de 8 ani.

Primul sau mix pe CD a aparut in 2005, an in care impreuna cu DJ Nash a pus bazele proiectului Studio One, iar un an mai tarziu si-a marit formula cooptand-o pe Tanya ca solista. Studio One a reusit in scurt timp sa aiba foarte mult success, depasind granitele Romaniei, single-ul “Everytime” a intrat repede in topurile internationale de specialitate si a fost inclus pe celebra compilatie a label-ului Ministry of Sound 2008.

Sasha a colaborat cu numeroase nume celebre din muzica romaneasca, printre care DJ Tom Boxer pentru “Lose control”, Fly Project pentru “Wonder Girl”, Vali Barbulescu pentru “Send your love” si Edward Maya la “Out of love”. De curand a infiintat proiectul Sasha Lopez si a lansat primul sau single “Mdam”, avand mare succes, si a lansat apoi alaturi de Cat Music “All my people” cel de-al doilea single al sau.

De interes:  Alertă de la hidrologi! Pericol de inundații în Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și alte județe

A sustinut numeroase concerte in Romania si in diferite tari din Europa, avand foarte mare succes.
Sasha Lopez este unul dintre cei mai cunoscuti Dj care a reusit sa se faca remarcat inca din adolescenta prin pasiunea sa pentru muzica, fiind foarte talentat in ceea ce face. A reusit intr-un timp destul de scurt sa ajunga unul dintre cei mai cunoscuti si cautati artisti, sustinand concerte atat in tara cat si in strainatate, avand numerosi fani care ii asculta muzica si il sustin.

Sasha Lopez ne place deoarece este foarte talentat, si este unul dintre cei mai apreciati si iubiti DJ din tara, care a reusit sa se faca remarcat foarte repede si peste hotare, avand numeroase concerte in multe tari din Europa. A demonstrat ca are foarte mult talent, motiv pentru care a lucrat cu nume cunoscute din muzica romaneasca si din strainatate.

Sursa: biografii.famouswhy.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.