Kim Kardashian vrea sa devina avocat

Kim Kardashian urmeaza un stagiu intr-un cabinet de avocatura deoarece intentioneaza sa se prezinte la examenul de admitere in baroul din California in anul 2022.

Starul in varsta de 38 de ani a devenit interesata de a studia Dreptul dupa ce a obtinut gratierea lui Alice Marie Johnson. Femeia primise inchisoare pe viata fara posibilitatea de a fi eliberata conditionat deoarece participase la o retea de trafic de stupefiante in regiunea orasului Memphis in statul American Tennessee. Alice Marie Johnson in varsta de 63 de ani era deja incarcerata deja de peste doua decenii. Condamnarea pe care aceasta a primit-o in a fost in anul 1996.

Presedintele Americii a primit-o pe Kim Kardashian la Casa Alba iar la o saptamana dupa vizita a gratiat-o pe Alice Marie Johnson, mai exact in luna iunie in anul 2018.

“Mi-am spus că vreau să lupt pentru oamenii care şi-au plătit datoria faţă de societate” a declarat Kim Kardashian intr-un interviu acordat revistei Vogue.  Aceasta a mai declarat  “Iar dacă voi cunoaşte mai multe lucruri în acest domeniu, voi putea să fac mai mult”. Kim Kardashian apare pe coperta numarului din luna mai a revistei Vogue unde a declarat cele mentionate mai sus.

De interes:  Importanta cursurilor de navigare in categoria C

Studiile de avocatura sunt de cele mai multe ori rezervate studentilor titulari inscrisi in echivalentul american al unui masterat in Statele Unite.

Cateva state americane permit studierea Dreptului in cadrul unui cabinet de avocatura dupa care se poate participa la examenul de admitere in barou dar asta dupa o perioada de patru ani.

Kim Kardashian face acest stadiu de anul trecut intr-un cabinet de avocatura din San Francisco si doreste sa participe la examenul de admitere in baroul din California in cursul anului 2022.

Pana atunci Kim Kardashian doreste sa analizeze si alte cazuri ale detinutilor care solicita sa fie eliberati anticipat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.