Killa Fonic lansează videoclipul piesei „Richie Rich”: personajele se întâlnesc după un jaf pe ritm de dirty south

Killa Fonic lansează videoclipul piesei „Richie Rich”, o melodie cu influențe trap ale anilor 90 și un omagiu adus legendarei trupe de hip-hop UGK.

Lucrurile au mers de la sine, din punct de vedere creativ, Killa a povestit: „Am avut cel mai mare vibe într-o zi cu Quick, producătorul. El mi-a arătat instrumentalul și am început să scriu direct o strofă extrem de lungă care începe cu: „Bonsoir, bagaboanto! Te-am zărit la balcon.” Inițial, refrenul era parte din strofă. Quick mi-a sugerat să devină refren și mi s-a părut o idee foarte bună. Așa s-a născut:
„Două, trei coliere am la gât când stau deasupra,
Perpetual pe puls zici că e un monument UNESCO.
Am un singur fetiș,
Mignonă, picioare mici,
Și când mă îmbrac brici,
În cartier sunt Richie Rich.”

Videoclipul pare reprezentarea unui joc pe calculator care a prins viață: „E ca un moment din GTA în care personajele se întâlnesc după un jaf”, spune Killa.

De interes:  Un nou tur de scrutin într-o localitate din Timiș. Unde și de ce se reiau alegerile

Piesa reprezintă totodată un omagiu și o întoarcere în trecut: „Instrumentalul m-a purtat către muzica dirty south / trap a anilor 90, mai exact mood-ul UGK. Tata avea albume cu ei, i-am ascultat de mic și m-au influențat foarte mult. Flow-ul de pe strofa a doua aduce și un omagiu artistului membru UGK – Pimp C. El a fost unul dintre primii artiști care au introdus muzică soul și funk în lumea hip-hop. De aceea, m-a inspirat foarte mult.” povestește artistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.