Juniorii din Valea Domanului fac spectacol și scor în competițiile Under 19 și Under 17! – Banat FM

În seria a 9-a a campionatului național de fotbal rezervat juniorilor Under 19, etapa cu numărul patru a programat la Reșița, pe sinteticul din Valea Domanului, derbiul județean dintre CSM Reșița și CSS Caransebeș. Motivați de succesele echipei mari și bine pregătiți de tehnicianul Roco Sandu, tinerii fotbaliști reșițeni au dominat clar formația adversă, iar superioritatea gazdelor s-a concretizat și pe tabela de marcaj. CSM Reșița și-a adjudecat cele 3 puncte cu un categoric 6-0, prin golurile marcate de Dalea, Jivan, Giurică, Lolea, Rimovicz și Popescu. La final, antrenorul Roco Sandu s-a arătat mulțumit, atât de rezultat, cât mai ales de evoluția elevilor săi.
„Aceasta a fost etapa a patra, una am stat, pentru că suntem fără soț în grupă. Avem trei victorii din trei meciuri, și pot spune că suntem în grafic. Sunt mulțumit de evoluțiile băieților, și mă bucur că nu avem niciun gol primit. Am câștigat 5-0 cu Ineul, 1-0 la Lugoj, iar acum am învins cu 6-0. Suntem foarte motivați, echipa mare se află deja în Liga a 2-a, iar juniorii sunt prezenți la fiecare meci și îi urmăresc pe seniori, care sunt exemple pentru ei. Normal că își doresc și ei să ajungă acolo, dar, pe lângă talent, e nevoie de multă muncă. De fapt, aceasta este și obiectivul nostru, să dăm tineri jucători la echipa mare”, a declarat Roco Sandu, antrenorul grupei U19 de la CSM Reșița.

De interes:  Traian Băsescu, despre tragedia de la Matei Balș: „Este o zi tristă care confirmă fragilitatea unui întreg sistem, sistemul de sănătate românesc”


Cu un scor și mai mare s-a încheiat meciul următor, care a opus echipele Under 17 ale celor două cluburi cărășene. La această grupă de vârstă, reșițenii antrenați de Cosmin Buda au învins cu 7-0 formația caransebeșeană. După patru etape, echipa Under 19 de la CSM Reșița se află pe locul doi al seriei a 9-a, la egalitate cu liderul Ripensia Timișoara. Ambele formații au 9 puncte, și sunt departajate doar de golaveraj. La Under 17, tinerii fotbaliști reșițeni sunt deocamdată pe locul trei în serie, după Ripensia și CSS Lugoj. În etapa următoare, pe 25 august, cele două echipe reșițene vor evolua în deplasare, la formațiile similare ale clubului CFR Simeria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.