jocurile-adultilor

Nu va gândiți la prostii🙂 Aici se scrie si se vorbește despre altceva!

Ador cuplurile jucăușe. Mi se par cele mai autentice. Am considerat de fiecare data ca iubirea este un joc minunat. Pentru unii un joc usor, pentru altii un joc mai greu iar pentru cei care nu gusta jocurile, unul imposibil. Pentru a vorbi de un joc perfect este întotdeauna nevoie de doi. Un El si o Ea. Un el si o ea care accepta regulile nescrise ale îndrăgostiților si care incep sa se joace, unul cu celalalt, asemenea copiilor purtați de inimi si de Viata. Iubirea este jocul suprem dintre doi oameni.

Pentru a fi eligibil sa participi trebuie sa fi câștigat toate jocurile anterioare sufletului. Jocul trecutului, jocul suferinței si al dezamăgirii, jocul așteptarii dar si jocul schimbării. Pentru a putea participa in acest joc e necesar sa fii un jucător perfect. Un jucător care isi cunoaște bine resursele ființei si care este pregătit sa înfrunte orice nivel de dificultate apărut.

De interes:  Bilanț coronavirus 27 ianuarie: 31.683 cazuri și 71 decese

Iubirea este jocul oamenilor inteligenți, jocul oamenilor care recurg la tot felul de tactici pentru a-si putea negocia sentimentele si pentru a putea obține ceea ce isi doresc. Iar atunci cand ambii parteneri obțin ceea ce isi propun, jocul este unul autentic. Iubirea este jocul schimburilor. Al schimburilor de inimi si, mai mult decat atât, al contopirii celor doua in etern. E un schimb de lumi si o împreunare nevinovata si perfecta a celor doi complici.

Sa fii complice la fericirea celuilalt este un sentiment sublim. Pentru ca in jocul iubirii, fericirea este punctul in care ambii parteneri se unesc asemenea picăturilor de ploaie ce nu au atins inca pământul aspru si vechi.

Omul prost nu poate duce acest joc la bun sfârșit. Va fi dominat de orgoliu, de așteptari, de temeri … de un Ego înfiorator de rece. El va pierde jocul inca inainte de a-l incepe. Va încerca sa trișeze iar daca nu reușește va încalca regulile cu zâmbetul pe buzele-i arse de indiferenta.

De interes:  Accident grav în județul Timiș

Iubirea nu este jocul oamenilor slabi. Nici al oamenilor care au încetat sa mai creadă in ludic. Acei oameni au incetat, in esența, sa mai fie copii. Jocul inseamna cunoaștere, acceptare, lupta, credința si iubire. Jocul iubirii este iubirea însăși.

Sa fii părtaș la jocul dragostei este un privilegiu. Un privilegiu pe care trebuie sa il castigi.

Iar daca l-ai câștigat, fii pregatit sa joci ca la carte.🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.