Un jandarm a dispărut, în Timișoara, de câteva zile. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a plecat dintr-un local din Complexul Studențesc , dimineața foarte devreme, în 16 februarie și a luat un taximetru. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de el.

Mădălin Ionuț Nisipeanu este din județul Gorj și a absolvit în urmă cu jumatate de an Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, ca șef de promoție, fiind apoi repartizat la Gruparea Mobilă de Jandarmi din Timișoara. Mădălin are 1.65 înaltime, 70 de kilograme, păr șaten și ochi căprui. În momentul dispariției purta o geacă maro, un tricou negru și pantaloni albastri. El poartă ochelari de vedere.

După ce au scotocit orașul în căutarea celui dispărut, polițiștii de la Investigații Criminale au cerut sprijinul pompierilor pentru a face un control și pe canalul Bega, dar până acum, fără niciun rezultat. cei care îl văd pe tânăr sau au informații care pot conduce la găsirea lui sunt rugați să apeleze la 112 sau la cea mai apropiată secție de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.