Iubirea e antrenamentul inimii – Banat FM

Iubirea e antrenamentul inimii

Gândirea este sportul suprem. Din păcate, unii obosesc atât de repede. Cam asa e si cu iubirea. Unii obosesc chiar inainte de a se apuca … De iubit! Altii obosesc de la a doua sau a treia pedala iar altii pedalează in gol, neînțelegând cum si cu ce se mănâncă fericirea. In primul rând fericirea lor. Mai apoi a altora.

Iubirea este un antrenament al inimii. Inima trebuie curățata, deschisă si pregătită din timp pentru iubit. Inima nu o arunci in joc, oricui si orișicum. Atunci cand faci asta, risti sa o înstrăinezi. Riști sa o pierzi si sa te pierzi pe tine in tot acest joc orb al iubirii. Cine se joaca cu iubirea o poate face in doua feluri. Fie trișează, in felul acesta neputând gusta din adevatata fericire, fie se pregătește pentru un joc autentic si pur, un joc inteligent , un joc fara învinși. In iubire nu ai cum sa pierzi. Decat atunci cand încetezi sa mai iubesti sau sa fii iubit.

De interes:  ALERTĂ în țară: Un virus periculos infectează copiii. Ce trebuie să știe părinții

Iubirea este un antrenament intens. Si nu trebuie sa fii un sportiv de performanța ca sa iubesti fara a transpira. Trebuie doar sa înveți sa oferi si sa primesti, in egala masura … Iubire! Iubirea este o arta. Arta de a combina si a contopi culoarea inimii tale cu inima celuilalt. Asemenea pictorului izolat de răutatea cenușie si neagră din jurul lui si care combina culorile vieții cu atâta grija. Mai întâi in suflet iar mai apoi pe lemnul sau pânza impregnate de gânduri si emoții infinite.

Iubirea este un antrenament al simțurilor, al trairilor, al emoțiilor si al sentimentelor împărtășite in doi. E un ulei ales care se prelinge si acoperă coapsele înfierbântate ale celor mai timizi protagoniști.
Iubirea e antrenamentul inimii dar si al minții.

A unei minți in echilibru si armonie cu însăși inima pe care o cearta atât de des.

Antrenați-va inima. Mult si din ce in ce mai mult. Pentru ca o inima neantrenata zilnic va înceta sa bată cu si pentru celalalt.

De interes:  Top 10 Obiective turistice de vizitat in Roma

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.