Iubire in Photoshop

iubire-in-photoshop

Cum ar fi daca ai putea sa editezi partenerul, asemenea unei imagini in Photoshop? Sa il prelucrezi exact asa cum iti dorești tu? Atunci cand nu iti mai convine ceva, sa il iei deoparte, sa il deschizi pe calculator si sa incepi sa il retușezi? Asa cum fotograful modern s-a obișnuit sa retușeze pozele făcute cu pasiune inainte de a le expune.

Cum ar fi sa incepi sa lucrezi la culorile acestuia? Atunci cand partenerul tau devine prea închis si cu mult prea multe nuanțe de gri, sa incepi sa ii adaugi culoare si lumina? Sa ii pui mai mult albastru in diminețile monotone, mai mult verde in dupa amiezile ocupate si destul de mult roșu in serile si nopțile târzii din cuplu. Sa ii rotunjesti din colțurile trupului si sa ii ștergi Egoul complet. Sa ii mărești inima atât cât crezi de cuviință si sa ii adaugi mai mult contrast. Mintea sa o luminezi si sa o așezi intr-un echilibru perfect cu sufletul. Sa lucrezi la formele acestuia si sa modifici imperfecțiunile pana la Perfecțiune.

De interes:  Ia pastila SRS: Atac asupra leului? Cine? Mugur Isărescu sau Florin Cîțu? Sau amândoi? Sau niciunul?

Sa poti sa ii ajustezi tonul vocii atunci cand vrei sa te alinte si sa ii îngroși buzele moi atunci cand vrei sa te sărute. Sa ii acoperi gura atunci cand vorbește prea mult si sa ii adaugi emoție atunci cand povestește despre voi. Sa te joci cu parul lui si sa il colorezi in culorile fericirii. Sa poti sa mărești sub lupa curiozității iubirea lui pentru tine.

Suna foarte interesant. Este un joc de imaginație pe care multi l-ar încerca fara ezitare. Din păcate, sunt prea multi care incearca sa isi „editeze” si sa schimbe partenerii lor asa cum isi doresc, in viata de zi cu zi. Unii nu au nevoie de Photoshop si nici de alte programe speciale.

Dar multi nu au inteles ca partenerii nu trebuie schimbați. Decat cu altii atunci cand nu mai respirați la unison. Multi nu au inteles ca iubirea nu se editează si nu se ajustează.
Iubirea nu se prelucrează si nu se controlează.

De interes:  Control în mijloacele de transport în comun din Timișoara. Vizați: vagabonzii, hoții și bețivii

Ea se trăiește si se simte!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.