Iohannis, noi decizii la Cotroceni. Măsuri pentru populație: Vă cer să le respectați!

Președintele Klaus Iohannis a facut, cu putin timp in urma, cateva observatii despre masurile recente luate pentru stoparea pandemiei Covid. Totodata, seful statului a facut apel la populatie sa respecte masurile luate de autoritati.

„Avem un impact al acelui set de masuri din octombrie. De doua saptamani si ceva, avem o plafonare vizibila la numarul de infectari noi. Pe de alta parte, vedem ca trebuie sa respectam aceste masuri si sa avem rabdare”, a spus Klaus Iohannis. 

Potrivit presedintelui, masurile nou adoptate isi vor face efectul abia peste 2-3 saptamani, timp in care este nevoie de rabdare si de respectarea acestora.

„Trebuie sa fim sinceri si sa spunem ca plafonarea la 10.000 este mult prea sus. Avem un numar mult prea mare de cazuri grave la ATI si prea multe decese. Si atunci a fost nevoie de alt set de masuri, care a intrat in vigoare de luni. Va cer respectarea lor si rabdare. Va trebui sa asteptam 2-3 saptamani pana ce noul set de masuri va produce efectele dorite, cel putin limitarea numarului de noi infectari si speram intr-o reducere a mortalitatii. Va solicit tuturor: respectati noul set de masuri. E nevoie de ele pentru sanatatea noastra, pentru a da o sansa medicilor sa se ocupe de cazurile grave din spitale”, a mai spus Iohannis. 

De interes:  Primarul din Crevedia, un nou gest sfidător. În loc de explicații, edilul a trântit ușa în nas echipei Realitatea Plus – VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.