Informare meteo: Vreme deosebit de rece, ninsori la munte și vânt puternic până joi

Meteorologii au emis o informare meteo de vreme deosebit de rece și ninsori la altitudini mari. Vor fi și intensificări ale vântului.

Până joi, 23 septembrie, la ora 10.00, la munte, în general la altitudini mai mari de 1700 m, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare moderate cantitativ, în special pe crestele Carpaților Meridionali (10-15 l/mp), unde pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă.

Vremea se va menţine deosebit de rece în toată țara, iar în timpul nopții în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice din sud vor fi temperaturi minime de 0-3 grade, favorizând izolat producerea brumei.

Temporar, vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice și în extremitatea de sud-vest, cu viteze de 40-50 km/h, iarîn zona montană înaltă, de peste 60 km/h.

Joi și vineri (23 și 24 septembrie) vremea se va menține deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare.

De interes:  Primarul PSD din Caracal renunță la toate funcțiile! Firma fiului său – Flagas SRL deține depozitul de GPL care a explodat în Crevedia

sursă: meteoromania.ro

Sursa: Realitatea de Salaj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.