Dacă la proba de Limba și Literatura Română, în județul Timiș, examenul a decurs fără incidente, proba de Matematică a fost cu peripeții pentru doi elevi. Unul dintre aceștia a fost prins cu telefonul mobil în timpul desfășurării probei și a fost eliminat, chiar dacă nu ezistă dovezi, până acum, că l-ar fi folosit ca sursă de inspirație. Un altul, din localitatea Mașloc, a ajuns la spital.

Elevul din Mașoc s-a aplecat peste foaia de examen și și-a sprijinit capul de bancă. Examinatorii l-au întrebat ce se întâmplă și deoarece acesta nu a reacționat, au chemat de urgență președintele comisiei de examen, dar și ambulanța. Copilul a fost transportat de urgență la spital, de către cei de la serciciul de ambulanță din localitate. În cazul lui nu s-a pus problema cererii subiectului de rezervă și, cel mai probabil, se va lua în considerare ceea ce a reușit să scrie până în momentul în care și-a pierdut cunoștința.

Medicii urmează să stabilească de ce a leșinat elevul în timpul examenului și dacă a fost o stare indusă de emoție, epuizare sau o afecțiune preexistentă.

De interes:  Cod portocaliu de inundații pentru mai multe râuri din Banatul de munte – Banat FM sound factory

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.