Începe marea deratizare! Primăria Reșița vrea să scape de șoareci și șobolani – Banat FM

Începe marea deratizare! Primăria Reșița vrea să scape de șoareci și șobolani

Primăria Municipiului Reşiţa anunță cetățenii municipiului că, în perioada 19.10.2019 – 22.10.2019, se vor efectua lucrări de combatere a rozătoarelor (șoareci, șobolani). Lucrările de deratizare vor fi efectuate de S.C. Deraton S.R.L. Timișoara și vor viza întregul domeniu public (parcuri, scuaruri, zone verzi, locuri de joacã, aliniamente stradale, terenuri, cimitire, malurile râurilor).
În zonele deschise vor fi amplasate staţii de intoxicare pentru a proteja atât momelile de intemperii, cât și accesul animalelor de companie și al copiilor. Momelile (raticidele) conțin o substanță cu gust amar pentru a împiedica consumarea lor accidentală.
Primăria avertizează că deteriorarea sau sustragerea acestora constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă contravenţională.
Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Compartimentului Mobilitate Urbană, Monitorizarea Serviciilor de Utilități Publice și Mediu, din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa, la numerele de telefon 0255-210.258, 0255-211.692 – interior 173 sau pe adresa de e-mail: mediu@primariaresita.ro.

De interes:  România va ajunge la un deficit mai mare de 6,2% dacă Guvernul României nu ia nicio măsură

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.