Pompierii au  fost solicitați să intervenă la un incendiu care a izbucnit în Timișoara, pe strada Regiment 13 Călărași, într-un un cămin studențesc. A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și trimiși la locul intervenției 15 pompieri cu o autospecială de primă interventie si comandă, 2 autospeciale de stingere cu apă si spuma și un echipaj  SMURD.

La sosirea echipajelor la locul intervenției s-a constatat că etajul 3 al căminului studențesc era inundat cu fum. S-au autoevacuat 55 persoane, dintre care 1 persoană a primit îngrijiri medicale la fața locului, în urma inhalării de fum. Aceasta a refuzat transportul la spital.

Pompierii precizează că: „S-a acționat pentru evacuarea fumului din clădire și verificarea spațiilor în vederea evacuării persoanelor.

1. În urma incendiului au fost afectate: ușa de intrare într-o cameră de cămin, obiecte de mobilier și zugrăveala de pe pereți.

2. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind amplasarea necorespunzătoare a unui aparat de încălzire cu rezistență electrică în apropierea materialelor combustibile”.

De interes:  Miodrag Belodedici, prezent la inaugurarea terenului sintetic de la Eftimie Murgu! – Banat FM

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.