În plin turneu național, 5GANG ocupă #1 în Trending Youtube cu 3 milioane de vizualizări. 5GANG au lansat „Tank”

Aflați în plin turneu național, 5GANG merg ca un „Tank” înainte: cea mai recentă piesă semnată de Selly & co. a ajuns în numai 24 de ore de la lansarea clipului pe YouTube pe locul întai în Trending Youtube și are peste 3 milioane de vizualizări. Piesa „Tank” a fost cântată în premieră în cadrul show-ului „The Artist Awards” de la Craiova.

Filmările s-au desfășurat în trei locuri diferite din București (Benihana, Arsenal Park și Kayo Summer Club & Garden). Cadrele celui mai recent clip 5GANG o aduc în lumina reflectoarelor și pe frumoasa asiatică Nadd Hu. Totodată, piesa „Tank” vine și cu o premieră: fanii au avut ocazia, pentru prima oară, să participe la filmările unui videoclip 5GANG, în urma unui casting cu peste 200 de aplicații. Producătorul Quick nu lipsește nici de aceasta data din proiect, el fiind responsabil de amprenta fresh a sound-ului.

De interes:  Președintele Cristian Bobar a explicat de ce rosso-nerii s-au aflat în silentio stampa: „A fost decizia mea, echipa avea nevoie de liniște” – Banat FM

Alături de piese precum „SOS”, „Story”, „Scuze” sau „VIP”, piesa „Tank” se va auzi și ea toamna aceasta live în orașele în care sunt așteptați cei de la 5GANG.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.