In fata bărbatului autentic te dezbraci de prejudecăți si mai apoi de haine

in-fata-barbatului-autentic-te-dezbraci-de-prejudecati-si-mai-apoi-de-haine

De haine se poate dezbraca oricine. Mai repede sau mai încet, nici nu mai contează. De preferat mai încet. Pentru ca barbatul din fata ta sa iti poata savura prezenta fina. Important este sa fii îmbrăcată in „hainele potrivite”. Voalul sincerității si al misterului. Bluza feminității și a femeii care stie cand, cum si ce anume isi dorește. Fusta potrivit de scurta a dorinței si a nebuniei împlinite in doi. Pantofii cu toc ai prezentului pur si acceptat. Numai in felul acesta arta de a te dezbraca in fata bărbatului care merita este una sinceră si sublima.

In fata bărbatului autentic te dezbraci de trecut, de fantomele mute ale acestuia si de convingerile care te-au oprit pana acum sa devii femeia dorita si mereu cu un pas in fata competiției. In fata bărbatului dorit îmbrățișezi parfumul momentului, aici si acum, il savurezi si il împrăștii prin porii deschiși ai trupului tau vindecat.

De interes:  Informații-bombă despre studiile în străinătate ale baronului de Ilfov - Hubert Thuma - DOVADA din documente oficiale

Atunci cand te dezbraci, o faci conștient si fara multe pauze. Doar pauzele bine venite ale celui care stie cât esti de frumoasa si care „profita” nevinovat de mirosul tau pentru a putea fi invadat de el. Un miros al femeii care stie sa spună Nu atunci cand mintea si inima ii sunt cotropite dar si a femeii care șoptește un „Da” in fata celui care ii alinta sufletul.

Continua sa te dezbraci. De formele înguste ale minții care sugruma emoțiile si trăirile zilnice. De ochii închiși de prea mult amar de vreme si de trupul înghețat al nebuloasei in care ai fost prizoniera in tot acest timp. Femeia care stie sa se dezbrace o va face lent si de sus in jos. Începând cu mintea, continuând cu inima si mai apoi cu trupul. Este femeia care nu sperie si nu îndepărtează. Dimpotrivă, este femeia care apropie sufletele si le unește in secret.

In fata bărbatului autentic te dezbraci de prejudecăți si mai apoi de haine.

De interes:  Realitatea de lângă tine. Tatiana și Adrian Mitran duc pe umerii lor o familie numeroasă

Însă ca jocul îndrăgostiților sa fie unul perfect si fair e necesar ca si barbatul sa fie dezbrăcat … Cu totul!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.