Hoțul de la Baroul Timiș, prins de polițiști. Prejudiciul a fost parțial recuperat

Oamenii legii l-au identificat pe cel care a intrat în sediul Baroului Timiș și a plecat cu o sumă importantă de bani. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 zile. 

Polițiștii Municipiului Timișoara au reținut un bărbat, de 35 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat în municipiul Timișoara. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La data de 20 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii municipiului Timișoara, au identificat un bărbat, de 35 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

În fapt, în data de 20 ianuarie, bărbatul, ar fi sustras 20.500 de lei din sediul unei instituții, situate pe strada Lucian Blaga din municipiul Timișoara.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, resprectiv aproximativ 14.000 de lei.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt caificat, ulterior magistrații dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

De interes:  CULISELE STATULUI PARALEL. Miniștrii controversați din Guvernul Cioloș

Acesta a fost introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.