„Genul ăla de relație”… – BANAT

„Genul ăla de relație”…

genul-ala-de-relatie

Toata lumea vorbește despre „genul ala de femeie”, împreuna cu „genul ala de barbat”. Asa se ajunge la „genul ala de relatie” invidiata si vorbita pe la toate colțurile „rotunde” ale meselor tocite de atata bârfa. Din ce in ce mai multi experți in „arta relațiilor”. Mai mult de scurta durata decat una lunga si asumată. Sunt prea multi cei care obosesc lângă celalalt, pasandu-si vina de la unul la altul ca o minge de tenis ce nu mai cade în afara terenului. Un teren deja mult prea alunecos si murdar de atata degete îndreptate ostentativ inspre iubire.

Despre „Genul ala de femeie” nu o sa auzi vorbindu-se decat in filme. In cele cu finalul fericit si care nu mai au nevoie de o continuare. Despre „Genul ala de barbat” nu o sa auzi decat in melodiile de la radio. Dar pana si alea au căzut din topul celor care-au încetat sa creadă. Sa creadă in ce? In iubire, normal. Dar nu intr-o iubire desenata pe Instagram si apreciata atât de mult pe Facebook.

De interes:  9 iunie – Banat FM sound factory

Cele mai faine relatii sunt cele despre care lumea nu stie prea multe. Mi se pare corect. Cu cat dai mai multe informații celorlalți, cu atât creste „interesul”. Despre „genul ala de Bârfitori” nu scrie nimeni. Probabil din cauza ca si ei bârfesc deja prea mult. Ma mira faptul ca unii au atata energie cand vine vorba de „activități” de genul asta. Cred si eu ca nu mai au timp de iubit si nici de a fi iubiti.

Despre „genul ala de prieteni” binevoitori si mult prea atașați de tine si destinul tau, nu se „atinge” nimeni. Prietenii la nevoie se cunosc. Mai ales atunci cand devin experți in propriile tale nevoi! :))

Barbatii vorbesc despre „genul de femeie” cu care ar ramane toata Viata. Băieții vorbesc despre femeia cu care ar ramane doar o noapte. :)) Femeia dupa care iti întorci capul pe strada si iti rotești privirea dar uiti sa iti miști inima atunci cand „ai marcat”. Femeia cu capul pe umeri vorbește despre „genul de barbat” păstrat in inima iar „fetele” vorbesc despre barbati păstrați doar la nevoie! :))

De interes:  Cine sunt angajații români care vor avea o ZI LIBERĂ la aniversare şi încă 10 zile libere pentru MEDIC

„Genul ala de relatie” exista! Ferita de ochii curioși si sclipitori ai lumii. Iar „genul ala de partener” e in fiecare dintre noi. Chiar si in cei care au încetat sa mai creadă, in primul rand, in ei!

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.