Polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au reținut trei bărbați, în vârstă de 17, 20 și 34 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au depistat în flagrant delict doi bărbați, în vârstă de 17 și 20 de ani, în timp ce ar fi încercat să sustragă bunuri din două autoturisme parcate pe Strada Labirint, din municipiul Timișoara. 

De asemenea, în cursul aceleiași nopți, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara  au depistat în flagrant delict un alt bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Negulici din municipiul Timișoara. 

Cei trei bărbați au fost conduși la sediul secției de poliție pentru audieri. 

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții  au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  tentativă de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș. 

De interes:  Accident mortal la intrarea în Timișoara. Un bărbat s-a stins din viață

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor trei bărbați.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.