După teribilul incident in care un afgan de 27 de ani si-a pierdut viata iar altul a fost grav ranit, politia a reusit sa intocmeasca cu grup de suspecti, ăpe baza marturiilor celor care se aflau in zona si a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Cetățenii sunt avertizați să nu se apropie de ei și să sune la 112 dacă îi văd. 

I-ați văzut? Contactați de urgență POLIȚIA!

Imagine

Având în vedere evenimentul din data de 19 aprilie  petrecut în zona Gării de Nord din municipiul Timișoara în care au fost implicate mai multe persoane necunoscute, în urma căruia a rezultat decesul unui bărbat și rănirea altuia, vă facem cunoscute aceste imagini în care apar mai mulți barbați ce ar fi fost prezenți la locul faptei, în vederea identificării lor.

Facem apel la cetățeni, ca oricine poate oferi informații cu privire la persoanele din imagini, să apeleze de îndată Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

De interes:  Un liceu din Timiș a intrat în scenariul roșu de predare: este focar de coronavirus

De asemenea, recomandăm ca la întâlnirea în spațiul public a oricăruia dintre acești bărbați, să păstreze distanța și să evite orice interacțiune cu aceștia.

Orice informație este benefică în vederea soluționării acestui caz!

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.