Final de pandemie? Doar opt pacienți mai sunt internați în Timiș

Vești bune vin de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, acolo unde doar opt persoane mai sunt internate pentru a fi tratate după ce au fost diagnosticate cu coronavirus. Dacă, la un moment dat, mai erau doar câteva locuri libere, iar spitalele suport perau pregătite să preia pacienți, acum nu mai este cazul.

Reprezentanții unității medicale spun că în cazul în care trendul va continua sa se mențină asemănător, în cel mult două săptămâni, spitalul ar putea sa nu mai aibă niciun pacient internat pentru tratament anti COVID 19. Va reamintim, de patru zile, în județul Timiș nu a mai fost înregistrat niciun nou caz de infectare cu coronavirus.

Mai multe sectii de la Spitalul Victor Babeș au fost redeschise, de peste o săptămână, pentru pacienții non-COVID. Miercuri a fost redeschisă şi Maternitatea Bega, maternitate COVID, şi în curând toate celelalte spitale din Timiş, după ce Direcția de Sănătate Publică şi-a dat avizul în acest sens.

De interes:  Culisele statului paralel | Povestea neștiută a Anei Aslan - De ce o ura Elena Ceaușescu. Personalități internaționale, tratate de cercetătoarea umilită de comuniști

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.