Festivalul Național de Minihandbal a fost un succes! Lupta de pe semicerc, dominată de fair-play

Festivalul Național de Minihandbal feminin de la Băile Herculane a fost un succes din toate punctele de vedere. Aceasta e opinia unanimă a celor implicați în evenimentul care a transformat stațiunea de pe Cerna într-o veritabilă capitală a handbalului juvenil.
Festivalul Național de Minihandbal feminin a reunit la Băile Herculane peste 360 de micuțe handbaliste ambițioase, gata să dea totul în bătălia de pe semicerc. În afara terenului însă, viitoarele campioane ale handbalului românesc s-au înțeles perfect: nenumărate prietenii s-au legat în cele patru zile ale competiției, iar antrenorii au profitat și ei de un schimb de experiență unanim apreciat ca foarte util. De remarcat că presiunea rezultatului a lipsit, pentru că la meciurile din cadrul festivalului nu s-a ținut scorul. În aceste condiții, întrecerea a fost bineînțeles dominată de fair-play și bună-dispoziție. Handbalul e greu, dar și foarte frumos, au spus protagonistele din teren.
„La această categorie de vârstă nu sunt importante rezultatele, și nu trebuie făcut un obiectiv din acest lucru. Prin aceste competiții ne dorim să creștem baza de selecție pentru handbalul feminin din România. Pot spune că ne-am atins obiectivul, și țin să remarc organizarea foarte bună a festivalului de la Băile Herculane. Federația a colaborat foarte bine cu gazdele din Herculane, și în special cu profesorul Toma Drăgoiu, care e un dascăl dedicat handbalului”, a declarat Marius Dănuleț, reprezentantul Federației Române de Handbal la evenimentul din stațiunea de pe Cerna.
Competiția s-a desfășurat sub egida Federației Române de Handbal și a fost organizată de ACS Băile Herculane, cu sprijinul Asociației Județene de Handbal Caraș-Severin și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret, în parteneriat cu administrația publică locală și Liceul Hercules.

De interes:  S-a depăşit numărul de 3.000 de cazuri de COVID-19, în 24 de ore. Situaţia din judeţul tău

foto: FRH

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.