Ellie Goulding a lansat videoclipul piesei „Hate Me” feat. Juice WRLD | Official Video

Ellie Goulding a lansat videoclipul piesei „Hate Me”, cu puţin înainte ca melodia să împlinească o lună de la debut. Un track atipic pentru Ellie, melodia despre sentimente întunecate realizată în colaborare cu Juice WRLD are un videoclip axat pe trăirile artiştilor.

„Hate Me” este antiteza hitului lui Ellie Goulding „Love Me Like You Do”. Noul single este o colaborare între doi artişti premiaţi cu discuri de platină şi care ştiu perfect cum să îţi ridice părul pe mână. Noul clip este regizat de către Saam Farahmand şi prezintă finalul întunecat al unei relaţii de iubire care a devenit toxică. Finalul are loc cu spălări de rufe în public, mai bine zis în social media.

Emoţiile puternice sunt redate prin secvenţe de dans şi contorsionare, plus shadow boxing cu emoţii negative. Nu e doar ură aici, ci întrezărim şi dorinţa ce încă nu dispare la final de relatie, dar şi speranţa de a uita tot şi a o lua de la zero. Vedem şi un cadru cu un telefon mobil, de pe care pozele lui Ellie sunt şterse rapid, una dintre măsurile finale ale unei relaţii dizolvate.

De interes:  Reghe se afundă pe măsură ce trec zilele! Ce sume uriașe trebuie să plătească pensie alimentară – Judecătoria s-a pronunțat

Juice Wrld apare fumând şi privind în gol, încercând să treacă peste schisma sufletească. Piesa a fost bine primită de public, generând 26 de milioane de stream-uri de la debutul la final de lună iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.