Drum prăbușit din cauza viiturii

O secțiune de drum s-a prăbușit din cauza viiturii pe DN 66A, în zona Valea de Pești, jud. Hunedoara. Sectorul închis circulației este situat în zona: Valea de Brazi – Câmpu lui Neag.

În această dimineaţă, în zona Valea de Brazi – Uricani, revărsarea râului Jiul de Vest a blocat Drumul Naţional 66 A iar apa a pătruns în mai multe gospodării şi a acoperit mai multe drumuri.

 

La faţa locului se află efective de pompieri şi lucrători de la Apele Române care intervin pentru limitarea, pe cât posibil, a pagubelor.

 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a solicitat forţe suplimentare din judeţe limitrofe.

 

Întreaga zonă se află sub avertizare COD ROŞU DE INUNDAŢII (în intervalul orar 06.35 – 12.00) şi în continuare se înregistrează creşteri de debite, scurgeri de pe versanţi şi viituri provocate de afluenţii Jiului de Vest.

 

La ora 06.30 populaţia din localităţile Petroşani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni, Uricani, Valea de Brazi şi Câmpul lui Neag au primit o avertizare RO ALERT de inundaţii puternice iar oamenii au fost sfătuiţi să-şi ia măsuri de precauţie dar şi să se pregătească să fie evacuaţi

De interes:  Epil Point te asteapta cu servicii complete de ingrijire si infrumusetare corporala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.