Două accidente pe trecerea de pietoni


Un grav accident a avut loc în această după-amiază în municipiul Reșița. În urma evenimentului rutier o femeie 51 de ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgențe din municipiul de pe Bârzava, după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni.
Un grav accident a avut loc pe o trecere de pietoni din Reșița. Conform polițiștilor „un bărbat de 56 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe B-dul Republicii, din direcția Victoria spre Intim, nu păstrează o distanță suficientă și în apropierea unei treceri de pietoni lovește din spate un alt autoturism pe care îl proiectează pe trecerea de pietoni, o femeie de 51 de ani fiind surprinsă și accidentată”.
Femeia a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgențe din Reșița pentru investigații.
De asemenea în jurul prânzului a avut loc un alt accident, conform oamenilor legii „un bărbat de 58 de ani, din Reșița, care conducea un autoturism, din direcția Centrul Civic către Triaj, lovește cu partea din față a autoturismului un bărbat de 68 de ani din Reșița, angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, acesta fiind rănit ușor”. În ambele cazuri polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

De interes:  Accident de muncă la o multinațională din Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.