Emeli Sandé – Extraordinary Being [In Collaboration with X-Men: Dark Phoenix]

Emeli Sande a lansat o nouă piesă, „Extraordinary Being”, cu un videoclip ce serveşte ca trailer pentru noul film „X-Men: Dark Phoenix”. Pelicula a mai avut trailere până acum, dar nici unul atât de detaliat.

Cântăreaţa britanică a creat o piesă sensibilă, iar „Extraordinary Being” se va găsi atât pe coloana sonoră a filmulului „X-Men: Dark Phoenix”, cât şi pe viitorul album al lui Emeli Sande. Acesta se numeşte „Real Life” şi va sosi pe 21 iunie. Piesa şi clipul cel nou au un crescendo dramatic, care coincide cu o explozie spaţială care schimbă viaţa personajelor.

Filmul debutează pe 7 iunie şi se axează pe povestea lui Jean Grey, care începe să dezvolte puteri incredibile, care o corup şi o transformă în Dark Phoenix. În rolul lui Jean Gray apare Sophie Turner, care tocmai a încheiat 8 sezoane de „Game of Thrones” în rolul Sansa Stark. Jennifer Lawrence revine în rolul lui Mystique, iar James McAvoy este Professor Charles Xavier.

De interes:  Ora 18:00 - Mafia gunoaielor, pe făraș! Martor protejat din ROMPREST, dezvăluiri fără precedent. Clotilde Armand, armă de șantaj împotriva angajaților

Mai apare şi Michael Fassbender ca Magneto, dar şi Even Peters drept Quicksilver. Versurile lui „Extraordinary Being” fac aluzie la cei persecutaţi şi discriminaţi, minoritatea mutanţilor reprezentată în universul „X-Men”. Track-ul este inedit, pentru că el combină muzica R&B a anilor ’80 şi ’90 cu sample-uri moderne şi un pian care picură direct spre sufletul ascultătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.