Cum se măsoară prostia unui barbat? – Banat FM

cum-se-masoara-prostia-unui-barbat

Mi-am pus de multe ori aceasta întrebare. Si nu pentru ca fac parte din tagma purtătorilor de pantaloni, ci pentru ca este o întrebare cât se poate de legitima.

Si nu vorbim aici despre barbatul care nu a trecut pe la Scoala. Nici despre acel barbat care nu poate lega doua cuvinte corect gramatical sau barbatul simplu si neted in gândire. Asta este o alta categorie. Aici vorbim despre barbatul „fotbalist”. Barbatul care aleargă o Viata întreaga dupa „femeia vieții lui” iar cand ajunge la ea ii da cu piciorul.

Așadar, cum se măsoară prostia unui barbat? In numarul alegerilor greșite pe care le face de-a lungul vieții? In felul in care isi asortează atât de prost cămașa cu perechea de pantaloni sau in modul in care se comporta cu partenera lui de Viata? O partenera care si-ar da si ultima suflare pentru el iar acesta nu ar mișca un deget pentru fericirea ei.

Un barbat atât de sigur pe cucerirea lui încât acum, cand se vede in posesia „premiului” cel mare renunța la lupta atât de usor. Barbatul care se culca pe o ureche dupa ce a sedus partea feminină si a uitat sa o mai păstreze.

De interes:  VIDEO Dezvăluirile procurorului "Portocală", episodul 4: Cum s-a pus la cale distrugerea Justiției

Acel barbat care intra cu cizmele de cauciuc in Viata partenerelor lui iar apoi le abandonează asemenea obiectelor de unica folosința. Cum ar putea fi măsurată prostia acestui tipar de barbat? Oare el știe cât este de prost in tot acest travaliu gratuit pe care il parcurge? Cu siguranța, Nu! Barbatul prost nu va sti niciodata ca este prost. Dimpotrivă, se considera un tip cu capul pe umeri. Un tip special, chiar in ediție limitată.

Barbatului prost nu trebuie sa ii vorbesti despre schimbare, despre alegeri, angajamente sau alte lucruri serioase. El le știe pe toate. El va reuși întotdeauna sa demonteze orice mit al omului fericit. Pentru ca, in prostia lui, el a descoperit fericirea. Si nu o va împarți cu nimeni.

Sa te ferești de un asemenea barbat nu este întotdeauna usor. De cele mai multe ori pare imposibil. Vin deghizați atât de bine, au întotdeauna cuvintele la ei, impresionează prin apariție si au in repertoriul lor o adevarata colecție de măști. Care mai de care mai colorate si schimonosite.

De interes:  Județele cu cele mai multe cazuri de COVID-19

Nu ii poti auzi, nu ii poti vedea cu adevarat (cel putin nu la inceput), dar ii simti. Ii simti al dracului de bine. Barbatii prosti nu pot iubi.
Ei se iubesc doar pe ei. Si nici aia nu o fac autentic. Ei iubesc doar imaginea lor propagata in oglinda egoista si obscena in care se admira fara pauze, zi de zi si clipa de clipa.

Revenind… Cum se măsoară prostia unui astfel de barbat? Eu zic ca nu se poate masura.

E infinita si orbește totul in jurul ei!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.