Cum să îi transmiți un mesaj romantic fără să fii creativ tu însuți

Cu toții suntem romantici atunci când întâlnim persoana potrivită, însă, de multe ori, cuvintele nu ne sunt de ajuns pentru a exprima ceea ce simțim. Poate din inhibiție sau poate din lipsă de spirit creativ, este greu să îi spui persoanei iubite:„Cât de lipsită de strălucire era viața mea înainte să te cunosc. De fapt, înainte să te cunosc, nu mă cunoșteam pe deplin pe mine însumi.”

Acum, însă, datorită faptului că ne aflăm în anotimpul iubirii, anotimp în care se celebrează dragostea și renașterea, va trebui să facem pasul pentru a-i spune celui drag „Îmi doresc să nu fi cunoscut viața însăși înainte să te cunosc”, pentru a-i transmite, în sfârșit, cât de importantă e sosirea sa în existența noastră.

Dacă, totuși, ne este dificil să o facem, putem să transmitem acest mesaj cu ajutorul celor mai talentați decât noi, care dețin secretul cuvintelor și pe cel al metaforelor – scriitorii. Jojo Moyes, jurnalistă și scriitoare britanică, a scris romanul „Înainte să te cunosc”, roman care a topit până și inimile celor mai pragmatici dintre cititori. Povestea din „Înainte să te cunosc” este despre îndragostirea imprevizibilă dintre două persoane complet diferite, ținându-te, astfel, cu sufletul la gură și intrigându-i pe cei care găsesc inacceptabilă sacrificarea binelui popriu pentru a pune, în schimb, pe primul loc, fericirea persoanei iubite. Tocmai datorită succesului său uluitor, romanul „Înainte să te cunosc” a fost și ecranizat la câțiva ani după apariția cărții în 2012, adică în 2016, fiind una dintre cele mai savurate povești de dragoste scrise de către scriitorii contemporani. Descopera gama completa de carti intr-o librarie online pe emag.ro

De interes:  Madonna ne prezintă consecințele devastatoare ale violenței armate într-un videoclip cu imagini șocante, filmat pentru piesa „God Control” | Official Music Video – Banat FM

Așadar, unul dintre cele mai frumoase dedicații pe care i le poți face persoanei iubite, mai ales dacă aceasta e pasionată de lectură, e romanul „Înainte să te cunosc”. Dar tu, cu ocazia aniversării voastre, ce i-ai spune din inimă celui drag? Cum era înainte să te cunosc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.